På lufta nå
Musikkmiks

22:00 - 24:00

Musikkmiks

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Dette er Radio Sør

Radio Sør er en kommersiell og kjedeuavhengig lokalradiokjede med lokalt eierskap. Stasjonen har hovedkontor og studio i Kristiansand og en underavdelinger i Mandal (Radio Sør Lindesnes) og Lillesand (Radio Sør Lillesand). Tilsammen har Radio Sør dekning i ni kommuner i Vest-Agder gjennom egne konsesjoner.

Radiostasjonene byr utelukkende på lokalt produserte sendinger døgnet rundt. Radio Sør er en sammenslåing av tidligere Radio Ung og Radio Kristiansand. Vi er dermed bærere av mer enn 30 års stolte lokalradiotradisjoner i Kristiansand, fra begynnelsen i 1985 og frem til i dag.

Radio Sør samarbeider med Radio Loland og Radio Kvinesdal, to andre godt etablerte lokalradioer i regionen. Våre sendinger formidles på bakgrunn av samarbeidet i 13 kommuner i Vest-Agder og tre kommuner i Aust-Agder. Samlet dekker Radio Sør 160.000 mennesker.

Radio Sør er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknkyttet Norsk Presseforbund.

Radio Sør er 100 % eid av driftsselskapet Kristiansand Lokalradio AS med org. nr. 992 235 993. Kristiansand Lokalradio AS største eier er Stiftelsen Samsending. Andre eiere er investeringsselskapet Hillegarn AS og privatpersoner med tilknytning til radiobransjen og næringslivet i Kristiansand.

Vår visjon er å være den beste informasjons- og underholdningskanalen i Vest-Agder, og våre sendinger henvender seg til den aktive og kjøpesterke målgruppen fra 25 år og oppover – blant innbyggere, turister og besøkende i eget dekningsområde. Våre sendeflater skal speile det lokale nyhetsbildet, lokal musikk, lokal idrett, lokalt kulturliv og lokalt underholdnings- og samfunnsliv. Vi skal være en allsidig, grundig og sterk lokalradio. Våre lyttere skal oppleve at vi tilbyr et bredt tilbud av programmer og tjenester som er preget av høy kvalitet, allsidighet og mangfold.

Sendefrekvenser
Radio Sør har i dag 13 sendere som gir oss optimal dekning i 9 kommuner:

98.6 på Omvendte Båd i Kristiansand
107.7 på Vigeland
106.7 på Uranienborg i Mandal
107.3 i Åseral
100.6 på Hagla (mellom Vigeland og Buhølen)
103.3 på Veteheia (mellom Vigeland og Mandal)
102.6 på Haraldstad (i Marnardal)
103.8 på Huseheia (på Tregde)
106.7 i Byremo
106.1 på Viblemo
106,3 på Røynevarden i Høvåg
107,4 på Flørenes i Lillesand
104,2 på Flakkehei i Birkenes