På lufta nå
Musikkmiks

22:00 - 24:00

Musikkmiks

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Årets råeste konkurranse – premier for over 25.000


I Radio Sørs julekalender kan du vinne 98 premier med en totalverdi på over 25.000 kroner fordelt i 24 luker. Alle luker har en verdi på over 400 kroner. Gjennomsnittlig verdi er 1066 kroner.

Hver dag frem til julaften åpnes en ny luke i Radio Sørs julekalender. Har du lyst til å delta? For å bli med i trekningen om å åpne en luke i julekalenderen, må du svare riktig på ett eller flere inngangsspørsmål.

Vinn gaver, produkter og gavekort fra våre samarbeidspartnere med en samlet verdi på over 25.000 kroner. Hver dag frem til 22. desember trekkes en heldig deltaker, som vinner alle premier som skjuler seg bak luken.

SLIK MELDER DU DEG PÅ
Deltakere nominerer seg selv gjennom å svare riktig på ett eller flere inngangsspørsmål. Svar kan sendes via SMS, kodeord ”JUL” + ”svar” og ”ditt navn” til nummer 2105 (Kroner 10,-).

SLIK FOREGÅR TREKNINGEN
Trekningen av konkurransen foregår direkte på radio mandag til fredag ca klokka 9 i perioden. Fredager trekkes også lukene for lørdag og søndag og da kan de utvalgte (tre i tallet) velge mellom tilgjengelige luker. Trekningene vil foretas i tidsrommet rundt 09 og 0930. Utvelgelse av vinnere skjer gjennom tilfeldig uttak blant deltakere som har avgitt riktig svar på inngangsspørsmålene. Det er totalt 24 trekninger, en vinner for hver dag i desember, frem til 22. desember.

INNGANGSSPØRSMÅL

Spørsmål 1
(Gjelder som inngangsspørsmål for å bli med i trekningen av luke 1 til 10)

Hvilket år ble TVNorge sin første julekalender, «Nissene på låven» sendt første gang?

a) 2001, b) 2002, c) 2003

Spørsmål 2
(Gjelder som inngangsspørsmål for å bli med i trekningen av luke 11 til 17)

Hva heter den første gjesten som skåler med Miss Sophie i «Grevinnen og hovmesteren»?

a) Admiral von Schneider, b) Sir Toby, c) Mister Pomeroy

Spørsmål 3
(Gjelder som inngangsspørsmål for å bli med i trekningen av luke 18 til 24)

Hvilken dato er «Boxing Day» i England?

a) 23. desember, b) 27. desember, c) 26. desember

DETTE ER VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE 2017
Edgars bakeri, Søstrene Grene, Frydenbø Bilsenter, Babybanden, Kiwi Sørlandsparken, IK Start, Geheb, Brun og blid og Comfort Reiersen VVS.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Radio Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer