På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Bare lokalradio på FM!


Foto: Pål Lomeland

Så var det slutt. Klokken 10:00 den 15. september slukket P4 og Radio Norge sine FM-sendinger og det er dermed ingen nasjonale radiokanaler lenger på FM-båndet.

For deg som lytter skjer det ingenting om du lytter til oss, men det kan skape noen utfordringer for deg som lytter både til nasjonale kanaler og oss.

Vi sender foreløpig kun på DAB+ i Kristiansand fra sendepunktet Odderøya. Det planlegges å utvide dette området etter hvert, men per nå er det kun i Kvadraturen og nærliggende områder du kan høre oss på DAB+, der de nasjonale kanalene som NRK, P4 og Radio Norge kun befinner seg i dag.

Det betyr at dersom du skal lytte til oss utenfor disse stedene, må du skru over på FM på ditt radioapparat. Heldigvis er det lettere å finne oss på FM med færre kanaler. I Kristiansand er det tre kanaler igjen på FM, mens det utenfor sentrumskjernen som oftest bare er én kanal du får inn.

For deg som har valgt å holde radioapparatet ditt på FM og høre på vårt rikholdige og ikke minst lokale tilbud, tusen takk.

Og her er noe positiv statistikk for deg:

Kantar TNS har gjort en undersøkelse som viser at flere har funnet oss som sin radiokanal i forhold til tidligere.

2016

Pr uke: 17.600

Pr dag: 6.600

Pr kvarter: 970

2017

Pr uke: 19.600

Pr dag: 10.600

Pr kvarter: 1.750

I tillegg viser undersøkelsen fra uke 1-26 i år at dere lytter lenger til oss. Lyttertiden per uke er på 8 timer og 8 minutter, som er nesten en dobling i forhold til lyttertiden per uke i samme periode i 2016 på 4 timer og 19 minutter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer