På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Donn-spiller i fotballpodd


Foto: Håkon Kile

Det begynner å spisse seg til i 4. divisjon avdeling 11 og Donn tar imot Lyngdal til toppkamp på Kongsgårdbanen fredag kveld 18:45. Derfor har gutta i På Ball invitert Søgne-gutten Alexander Ruden. Han spilte store deler av vårsesongen for Søgne i samme divisjon. Men han meldte etter hvert overgang til opprykksjagende Donn på Lund.

Sammen med Håkon Kile, Anders Fladstad og John Ripland spår de utfallet av de resterende kampene i 4. divisjon der det i skrivende stund er tre lag som kjemper om direkte opprykk til 3. divisjon 2018. Donn har 47 poeng, samme har Lyngdal med én kamp mindre spilt, mens Vindbjart 2 har 46 poeng med én kamp mindre spilt enn Donn de også. For lakkskoklubben er det seriefinale på hjemmebane før sesongen avsluttes mot Våg på Karuss 16. oktober.

I episoden, som du kan høre fredag kveld kl. 17:00 og i reprise lørdag kl. 13:00 gir På Ball-gutta sine innspill til den overraskende sparkingen av Steinar Pedersen og hvem de tror kan være aktuelle til å overta Start. I tillegg så skal det være snakk om noe som heter «Breddefotball Live». I podcastversjonen, som du kan høre under, får du også høre Rudens drømmelag som består av spillere jeg tror kanskje til og med du skulle ønske var en del av ditt lag også.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer