På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Fløy-spiller i fotballpod


Foto: Fredrik Fjellvang

På Ball fortsetter videre med å snakke om lokalfotballen og uka etter at Fløy sikret opprykk, får de besøk av en av de mest sentrale spillerne i klubben.

John Olav Norheim har notert seg for ni nettkjenninger på 23 kamper for Fløy denne sesongen. Det er hans tredje periode på Øya og nå kan det virke som han har tenkt å bli værende der. Hør mer om Norheims karriere som blant annet inneholder klubber som KFUM Oslo, Nest Sotra og Start.

I podcastversjonen, som du kan høre under når du vil, får vi et drømmelag av spillere som Fløy-spilleren har spilt med gjennom sin karriere som begynte på Fløy sitt G16-lag i 2010.

Hør sendingen kl. 17:00 i ettermiddag på Radio Sør Kristiansand, Radio Sør Arendal og Radio Sør Lindesnes eller i reprise lørdag 13:00 på alle våre kanaler.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer