På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Fotballfest på radio!


Det meldes om utsolgt Sparebanken Sør Arena i dag. Det betyr godt over 7.000 elleville fans på tribunen som ønsker å oppleve drømmen om en ny stor tid for Sørlandsfotballen. Har du ikke fått billett, opplever du kampen minst like billig her.

Vi skal lade opp til kampen klokken 17:00 med intervjuer, nødvendige fakta og den rette musikken for å sette stemningen. Klokken 18:00 gir Glenn Faannessen og Morten Halvorsen deg hvert sekund av fotballfesten i 1. og 2. omgang av kampen mot Florø før vi oppsummerer siste halvtimen etter kamp i pressesonen med intervjuer og reaksjoner.

Kampen kostet 1 krone for de som er på Stadion. Vår sending hører du helt gratis på FM og DAB+ og du kan selvsagt strømme den på nettradio også.

Fotball er best på Stadion og nestbest på Radio Sør!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer