På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Frem til Fem – Fra Protestfestivalen


Protestfestivalen begynte i går kveld med utdeling av Erik Byes minnepris til Jon Michelet og programmet starter for fullt i dag før det går slag i slag frem til søndag. Vi skal sende direkte.

Vi flytter vårt Frem til Fem-studio til Triztan-teltet på Øvre Torv i Kristiansand og byr på stemningsrapporter og oppsummering fra festivalen så langt. I tillegg kommer en rekke politikere innom for å gi deg noen innspill før valgdagen på mandag.

Onsdag handler det om samferdsel. Noen partier ønsker å kjempe for stamveiutbyggingen av E39 mot Kristiansand, mens andre mener det bør satses mer på jernbane. Og hvorfor må egentlig hovedveien gå gjennom Kristiansand, kan den ikke gå utenom selve sentrum av byen? Hva bør egentlig bussen koste?

Torsdag handler det om arbeid og velferd. Vi fortsetter økonomipraten i Frem til Fem og spør politikere på hvordan de synes omstillingen har fungert etter oljenedgangen i 2016. Pilene peker oppover og arbeidsledigheten er på vei nedover, men er egentlig arbeidsmarkedet sunt her på Sørlandet der vi har en rekordstor andel som er mottakere av støtte fra NAV?

Fredag handler det om helse, skole og politi. Nærpolitireformen fører til at det er færre tjenestesteder og at folk flest får lenger til sin nærmeste politistasjon enn tidligere. I tillegg så har vi hørt mye snakk om Sørlandets sykehus og akuttberedskapen i Flekkefjord. I går fikk vi også høre at sykehuset i Kristiansand mangler kapasitet til å utføre livskritiske operasjoner innen rimelig tid. Det er også en stadig økende andel av private barnehager og skoler, er de en for stor trussel for offentlige skoler?

Følg med på radioen din hver ettermiddag fra 15 til 17 denne uken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer