På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Har du funnet oss på DAB enda?


Radio Sør har siden 19. april sendt på DAB+ i Kristiansands-området. Dette er en påminnelse om at du skal kunne finne oss der.

Vi sender på DAB+ fra et sendepunkt på Odderøya, som betyr at vi per nå kan fås inn i Kvadraturen og noe vest- og østover utenfor selve bykjernen. Det er bare å gjøre et kanalsøk og se om du finner Radio Sor i listen.

Der vil du få de samme sendingene som på FM98,6 i Kristiansand med ekstra DAB-informasjon som hvilken låt som spilles og hvilket program som sendes for øyeblikket. På noen DAB-radioer vil du til og med få opp et coverbilde for den aktuelle låta, et bilde av programlederen og informasjon om været.

Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis du har funnet oss eller trenger hjelp til å finne oss på din radio.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer