På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Kantspiller i fotballpodd


Foto: Håkon Kile

Denne spilleren startet sin karriere i Vindbjart før han først ble lånt ut til Start i 2015 og var med på å redde klubben fra nedrykk den sesongen før han til slutt ble hentet permanent til de gule og svarte. Det førte til at Sparebanken Sør Arena ble hans nye hjemmebane og Start ble hans nye arbeidsplass etter å ha vært veldig delaktig både på og utenfor banen på Moseidmoen.

Hælspark i mål har det ikke blitt så mange av, men både medlemmer av Tigerberget, Ultras og Gyldenlöve har satt pris på høyrekanten som vet å skape magi med sine innlegg mot spisser og denne sesongen har han bidratt med seks assists og fire mål. I ukens utgave av På Ball blir vi mer kjent med Starts nummer 9 fordi det er mange lyttere som har sendt inn spørsmål til Daniel Aase som også blir med når gutta snakker om Kvinesdals opprusting, at 4. divisjon avdeling 11 har veldig mye spenning nå mot slutten av sesongen og Vindbjart kan fort havne i 3. divisjon etter å ha tapt mot Fana sist helg. Episoden hører du i ettermiddag kl. 17:00 eller i reprise lørdag 13:00. Men i podcastversjonen, som du kan høre når du vil under, får du også høre Aases drømmelag for spill over 5,5 mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer