På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Logoprat i fotballpod


Foto: Start/Fundament

Start presenterte forslag til ny logo og visuell profil denne uken og det er selvsagt ett av temaene i ukens utgave av fotballpodcasten «På Ball».

Det er Lars Christian Thorsen som er gjest hos Håkon Kile, Anders Fladstad og John Ripland og i tillegg til logo snakker de om Thorsens bakgrunn som trestegutøver og ikke minst tiden i Donn og Fløy. Han fikk også noen mailer fra en anerkjent klubb i England!

I podcastversjonen, som du kan høre under når du vil, er det også snakk om et ganske innholdsrikt drømmelag. Radioversjonen av episode 32 hører du i kveld kl. 17:00 og i reprise lørdag kl. 13:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer