På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Nedrykksdrama for trenersønn


Fra venstre: Preben Skeie, John Ripland og Anders Fladstad - Foto: Håkon Kile

Preben Skeie gikk nesten til Jerv, men ble værende hos sin pappa i Vindbjart. Nå venter to meget spennende runder som avslutter årets sesong i 2. divisjon. Der kan laget fra Vennesla fortsatt ligge hvis resultatene går rett vei.

I ukens utgave av På Ball forteller Skeie om keeperkarrieren, livet som spiller i en klubb der det er krydderfotball og tilbakespillforbud som gjelder. I tillegg blir han med på snakket om 4. divisjon og dramaet som utspilte seg på Kongsgård mellom Donn og Lyngdal. To lag som fortsatt kan rykke opp til 3. divisjon, hvis de vil.

I podcast-versjonen, som du hører under, starter Halloween-feiringen litt tidlig med et drømmelag inspirert av feiringen som skjer i slutten av oktober.

På Ball hører du på Radio Sør fredager 17:00 med reprise lørdager 13:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer