På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Ny podd på radio!


I kveld er det premiere på enda en ny podcast her på Radio Sør. Mira Svartnes Thorsen og Birgitte Kleivseth markerer episode 10 med frislipp på FM og DAB+.

De spilte inn sin første episode allerede 16. mars og har sporadisk kommet med nye episoder der de tar for seg ulike temaer, men fra og med i dag blir det satset seriøst med en ny episode hver uke.

– Vi har hatt et Tinder-forhold til Radio Sør en periode, men har nå endelig gått over til Sukker, forklarer Mira Svartnes Thorsen til Radio Sør.

I den første episoden som går på lufta er hovedtemaet borgerlønn og vi får høre fra Anja Askeland som er leder i BIEN Norge.

– Vi skal snakke litt om ukas ord, også er det ikke til å legge skjul på at det er en politisk podcast. Og grunnen til dette er fordi både jeg og Birgitte er jo politiske mennesker, engasjerte i hvert vårt parti, både lokalt og nasjonalt. Så det vil jo komme en del betraktninger knyttet til for eksempel lokalpolitikk i løpet av våre sendinger, forteller Thorsen videre. Men hun understreker at de skal ikke drive noe politisk propaganda.

Podcasten «Alltinget» hører du her på Radio Sør torsdag 17:00 til 18:00 eller når du vil på iTunes eller i spilleren under.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer