På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Stjernespekket sesongavslutning


Foto: To fotografer

Starts sesongavslutning betyr i utgangspunktet ikke så mye spillemessig for verken de eller motstanderen, Åsane. Men det er likevel klart for en veldig spennende sesongavslutning på årets OBOS-liga med spenning i topp og bunn.

Vi legger også opp til en stjernespekket magasinsending med kjente profiler fra både fotball- og kulturmiljøet og det blir et gjenhør med noen av stemmene vi har brukt som gjestekommentatorer i løpet av sesongen.

Vi kommer til å følge tett tre av kampene som spilles i sesongavslutningen, men vi kommer også til å holde et øye med de fem andre kampene også. Du skal ikke se bort i fra at vi også oppsummerer sesongene for Start, Jerv og Arendal. For hva skjedde egentlig med «Slaget om Sørlandet»? Vi ser også fremover mot neste sesong, der vi får ett lag i Eliteserien, ett lag i OBOS-ligaen, to lag i 2. divisjon og tre lag i 3. divisjon i 2018.

På Åsane stadion er Mats Westgård tilstede for å gi oss reaksjonene etter Starts bortekamp mot Åsane.

Vi starter nedtellingen kl. 12:00 på søndag og avspark i den 30. serierunden av OBOS-ligaen er 13:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer