På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Stortalent i fotballpod


Foto: Håkon Kile

Tobias Christensen har virkelig fått et gjennombrudd de siste kampene Start spilte i OBOS-ligaen. Men visste du at han har trent sammen med Fulham og at David Nielsen mener at spilleren fra Grim/Hellemyr er et av de beste talentene som er født i 2000?

I ukens utgave av På Ball får vi vite mer om tiden i Vigør, Fulham, G16-landslaget og ikke minst tiden så langt i Start. I podcastversjonen, som du kan høre under, får du også høre om et drømmelag det lukter svidd av. I en 4-2-3-1-formasjon med hovedpersonen selv i en tier-rolle, den samme rollen han etter hvert fikk holde på med i Start.

På Ball hører du her på Radio Sør fredager kl. 19:00, i reprise lørdager 13:00 eller når du vil her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer