På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Tre DJer mikser live


Vet du hva som er en perfekt avslutning på høstferien? Vi tror livemiksing på radio er en glimrende anledning til å markere inngangen til helgen av årets høstferie.

I denne fredagens livemiks, er det ikke én eller to, men TRE DJer som skal «snurre» plater live for lytterne i Arendal, Kristiansand og Mandal. Og med tanke på at de er tre, har de også fått tre timer til å boltre seg på.

Christoffer Kamal og Kristian Nørve, aka. DJ Kamal og DJ Dovenpels er tilbake i vårt studio. Med seg har de enda en resident DJ fra Kick, OJ eller Ole Jakob Stranden som han egentlig heter.

Vent deg en skikkelig kickstart på fredagskvelden med elektroniske rytmer i form av nye og gamle låter. Det vil også bli mulig å oppleve miksen med video via Facebook Live, og det kan hende det til og med er mulig å komme med ønskelåter.

Opplev Livemiks med DJ Kamal, DJ Dovenpels og DJ OJ på Radio Sør Kristiansand, Radio Sør Lindesnes og Radio Sør Arendal fredag kveld fra 18:00!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer