På lufta nå
Musikkmiks

00:00 - 22:00

Musikkmiks

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Ultimat oppsummering av OBOS


John Ripland og Anders Fladstad - Foto: Håkon Kile

OBOS-ligaen er ferdig for i år og den endte med en ikke overraskende seriemester i Bodø/Glimt, som var suverene hele sesongen. Men det ble ikke mye «Slaget om Sørlandet» fordi det var bare Start som leverte delvis til forventningene, mens både Jerv og Arendal ikke ga Start mye kamp i løpet av sesongen.

På Ball oppsummerer årets sesong for alle lagene, men spesielt sørlandslagene sammen med Eurosport-kommentator Amund Isaksen Lutnæs, som har sett mer OBOS-ligafotball enn de fleste av oss. Arendal rykket direkte ned til 2. divisjon og skal møte Fløy neste sesong. Kommer Mattias Anderssons lag til å rykke rett opp til OBOS-ligaen 2019? Og hva så med Start. Hva må de gjøre for å unngå at de rykker rett ned igjen etter comebacket til Eliteserien?

Hør episoden på Radio Sør i kveld kl. 19:00 eller i reprise lørdag kl. 13:00. Men du kan også høre den når du vil her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Radio Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer