På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Vi er din lokalradio på FM!


Det nasjonale FM-nettet er slukket, men det er ikke det lokale nettet i Agder. Det betyr at du fortsatt får inn oss på din gamle radio.

Myndighetene har gitt oss lov til å sende på FM til minst 2022 og vi har ingen planer om å slukke våre sendinger. Derfor er det bare å søke oss inn på de frekvensene som vi er på over store deler av Agder. Men vi er selvsagt også på DAB+ fra sendepunkter på Odderøya og Greipstad, som betyr at vi kan høres på DAB+ i store deler av Kristiansand og Søgne. Og sendingene er selvsagt også tilgjengelige på nettradio og via diverse radioapper.

Se vår frekvensoversikt for mer informasjon om hvor du finner oss.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer