På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Vi forblir på FM!


Foto: Pål Lomeland

Hvis det skulle være noe tvil. Den 21. juni starter slukkingen av det nasjonale FM-nettet for fullt i vår region med NRK som de første som slukker sine FM-sendinger, så følger Radio Norge og P4 i september. Men for du som lytter til oss skjer det ingenting.

Til tross for at NRK, Radio Norge og P4 har sagt at FM-nettet slukkes, er det de selv som frivillig flytter fra den plattformen til fordel for DAB og DAB+. Fra 19. april har du fått oss inn også på DAB+ i Kvadraturen og omegn i Kristiansand, men vi kommer til å være på FM til iallfall utgangen av 2022.

Det betyr at det ikke blir stille på våre frekvenser verken 21. juni eller 21. september på grunn av FM-slukkingen. Vi håper du vil fortsette å høre på oss i mange år fremover.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer