På lufta nå
Retro

22:00 - 23:00

Retro

Programmet for deg som ønsker et avbrekk fra den hektiske radiohverdagen.

Med Svein Inge Olsen
Annonse

Fotballekspert i fotballpod


Foto: Håkon Kile

Jesper Mathisens fremtid som fotballspiller er nok fortsatt veldig usikker. Men hans fremtid som ekspertkommentarer og fargekladd på TV er derimot veldig lys. Du skal lete med lys og lykter for å finne det temaet innen fotball han ikke kan noe om.

Jesper Mathisen gjester ukens utgave av På Ball som du hører fredag kl. 20:00 og i reprise søndag kl. 16:00 som en perfekt oppladning til seriestart i Eliteserien.

På Ball snakker med Mathisen om han tror folk faktisk kommer til å møte opp på Sparebanken Sør Arena til en eliteseriekamp, når været ute heller frister mer til en skitur på fjellet. Men det snakkes også om de lokale klubbene som Jesper Mathisen har mest tilhørighet til og ikke minst hvilken 4. divisjonsklubb som hadde passet han best i 2018.

I podcastversjonen, som du kan høre under, får du også høre Jesper Mathisens drømmelag bestående av «lokale» spillere han har spilt med.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer