På lufta nå
Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Velkommen til Metro Sør!


Glenn Faannessen vekker deg med morgensending hver dag fra 06:00!

Endelig er dagen kommet hvor vi kan presentere en veldig stor forandring på Sørlandets største lokalradio. Vi har blitt en del av Radio Metro og det betyr endringer på alle områder. Les videre for å vite mer om hva endringene innebærer for deg som lytter og bruker av det som før 15. januar var Radio Sør!

Det første du legger merke til er selvfølgelig navnet. Vi er Metro Sør, som er Radio Metro sin kanal for Sørlandet. Vi er fortsatt delt i fire deler fordelt på de fire sendeområdene vi har som Kristiansand, Lindesnes, Arendal og Lillesand. Det at vi er en del av Radio Metro, betyr også flere stemmer og mer innhold på radioen din.

Allerede klokken 06:00 er det klart for Metro Morgen, med Glenn Faannessen. Han gir deg tre timer superlokal morgensending med aktuelle saker, trafikk, de faste spaltene og selvfølgelige den gode Metro-musikken. Etter 09:00 gir Glenn over stafettpinnen til hovedsendingen fra Oslo som vil gi deg god stemning og den beste Metro-musikken frem til klokken 20:00 på kvelden. Sending fra Oslo blir det også i helgene fra klokken 08:00 til 21:00 slik at du får selskap hele dagen. Denne endringen fører også til at Lunsjmix og Kaffepausen utgår. Lunsjmix hører du kun på Radio Loland og Radio Kvinesdal fra og med i dag.

Men vi skal selvsagt tilby lokalt innhold også. De lokale programmene som du kjenner til på kveldstid, vil gå som før, med noen små endringer.

Vi håper du liker forandringene og at du fortsatt kommer til å lytte til oss!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer